Bouwcoördinatie

Bouwcoördinatie

Een bouwcoördinator is iemand die u bij staat tijdens heel uw bouwproces. Hij zal samen met u de opgemaakte plannen van de architect overlopen en hier en daar bij sturen waar eventuele hekele punten qua uitvoering en kostprijs zullen zijn. Hierna worden offertes gevraagd die allemaal aan de klant worden voorgesteld zodat u als klant kan kiezen welke aannemers op de werf komen. Er wordt samen met u een planning opgemaakt, dewelke afhankelijk is van uw einddatum. Wanneer de werken in uitvoering zijn zorgen wij voor de coördinatie en de controle van de werken. Kortom heel het verhaal wat het bouwen juist moeilijk maakt neem de bouwcoördinator op zich.

Het moment dat wij starten met een nieuw project, vragen wij voor alle werken offertes aan en maken een totale kostprijsberekening. Wanneer wij als bouwcoördinator prijs vragen bij leveranciers of aannemers liggen de prijzen snel 10% lager dan wanneer een particulier prijs vraagt. Puur om het feit dat de aannemers weten dat de werken deftig opgevolgd worden en wanneer ze op de werf verwacht worden dat effectief alles in orde is zodat ze hun werken kunnen starten. Eveneens in uitvoeringsmethodes kan soms geld bespaard worden waar elke individuele aannemer geen rekening mee houdt.

De kostprijs van een bouwcoördinator mag je niet zien als een kost. Gaandeweg zal duidelijk worden dat wij meer besparen dan wat we kosten.

Nog een belangrijk voordeel is dat er bij het begin van het project een planning wordt opgesteld aan de hand van uw einddatum. Wij zorgen ervoor dat alle werken goed zijn voorbereid en elkaar snel opvolgen waardoor u sneller kan verhuizen.

Kostprijs?

Kostprijs?

  • Voor een prijs- Klik niet weg en stuur even een mailtje.
    • Je zal zien dat het heel goed meevalt. 
  • Beschrijving:
    • De kostprijs van bouwcoördinatie is niet een vast percentage per project. Er wordt aan de hand van de omvang, moeilijkheidsgraad,… een prijs bepaald.
    • Als u op zoek bent naar een bouwcoördinator kan u ons best via mail of telefoon contacteren om een afspraak te maken.
    • Tijdens dit verkennend gesprek kan er doorgegeven worden wat er juist wordt verwacht en kunnen wij een eerlijke offerte opmaken.

 

Ondersteunende Software

Er wordt gewerkt met projectsoftware waardoor u op een overzichtelijke manier inzicht krijgt in uw bouwproject.

Mobiliteit

Elke wijziging, aanvraag, simulatie kan in een mum van tijd worden verwerkt en aan u worden gemeld.

Ondersteunende adviezen

Alle benodigde informatie om uw project tot een goed einde te brengen zullen we steeds trachten te voorzien.

Dialoog

In elk EPB dossier is goede communicatie tussen bouwheer en Architect noodzakelijk. Allen zijn van cruciaal belang om het project te realiseren.

Maak een afspraak

Translate »